måndag 12 november 2012

13 november 2012

Ibland går det bra.. För bra!

Ända sedan Agnes föddes har Milan haft väldigt svårt att sova. Antar det är någon fas. Ikväll däremot när mamma lade honom så däckade han direkt. Helt fantastiskt att jag kunde koppla av resten av kvällen.

Vid ett vaknade han och kröp över till min säng. Fint, inga problem, sov du hos mamma lille vän. Jag stoppade om honom och han låg och pillade mig på ryggen. Jag däckar.

Klockan två vaknar jag av att Milan skrattar som en tok, jag är blöt i håret och det stinker av något starkt! Ungen har då klivit över mig i sängen utan att jag vaknat. Gått ut i köket , klättrat upp på en stol och fått fatt i luftfräscharen. Denna stod han och sprayade mig i håret med!

Nu ligger jag och stinker men jag envisas med att inte duscha. Däremot kommer jag denna gången försäkra mig om att Milan somnar innan mig.

 Nåja, det blev iallafall en kul historia och något att skriva i babyboken..

12 november 2012

 Min mamma har tagit "mormorledigt" för att hjälpa mig med markservice och barn nu första tiden med Agnes. Det känns helt underbart med all hjälp och sällskapet! Idag har jag tvättat undan allt, man ska inte underskatta att tvätta ofta med småbarn. Nu blir det att mata Agnes, sen går jag nog och lägger mig trots att klockan bara är 20.40.

Milan diskar
 

Mamma badade Milan och när jag tittade till dom såg det ut såhär =)
 
Jag var föresten på BVC med Agnes idag, hon hade gått upp bra! Hon väger nu, vid tre veckors ålder 2480g (jämfört med 2240g vid två veckors ålder). Lite krut är det nog allt i min ekologiska, närproducerade mjölk!