måndag 19 juli 2010

19 juli 2010

Idag skulle jag göra massor av saker! Städa, diska, tvätta, koka nappar, bada Milan.. Okej när jag väl tänker efter så var det inte så mycket saker, men med en bebis på armen blir det stora projekt. Sammanfattat har jag fortfarande koka nappar och bada Milan kvar..

Mamma kom hit lagom till min tvättid började klockan 17 för att hjälpa mig med Milan medan jag var nere med tvätten. Det fungerade jättebra och senare gick vi hem till henne en sväng. På kvällen kom jag ner för att hämta den sista maskinen tvätt 10 minuter efter tvättidens slut klockan 22. Då visade det sig att fastighetsskötaren stängt av strömmen till maskinerna för att man inte ska kunna tvätta efter tvättidens slut. Det gick inte ens att öppna luckan. Nu är min färgade tvätt i maskinen och jag får gå upp till klockan 7 för att få ut den förhoppningsvis inte missfärgade tvätten.. Nu har vi lärt oss av det här!


Liten tröttis (lite äldre bild)

(Lite äldre bild)

19 juli 2010

Helgen har tillbringats i Åhus, hos Milans farföräldrar och farbror. På lördagen åt vi middag hos Lena och Stefan med massor av folk bla. Milans gudfar Rasmus som fö. kommer till oss på torsdag. Det var den sista av Kristianstaddagarna så farmor och farfar passade på att få lite egentid med Milan medans vi passade på att åka in till Kristianstad. Eftersom jag inte druckit på ett bra tag räckte gott och väl en och en halv öl för mig. Vi skulle definitivt inte bli sena, men så satt vi där klockan halv tre på sista bussen hem...

Lite osorterade bilder:






Martin är med som alltid när det vankas kalas =)


Rasmus




Färdig för partaj


En fågel hälsade på