torsdag 26 augusti 2010

26 augusti 2010



Vet att det är tråkigt att kolla på matbilder men jag var bara tvungen! "Nettotunnbröd", ruccola, kyckling, räksallad, champinjoner och rädisor!


Milan har haft svårt att komma till ro och somna ordentligt senaste dygnet. Efter att ha vaknat x antal gånger däckade han slutligen och fick en kort middagslur (bilden). Nu kan jag glatt meddela att han sover djupt inför natten, men det tog lite tid det med... Stackarn :/

26 augusti 2010

Igår: Besök hos Bvc. Milan väger nu 4630g(4260g och är 55cm lång!!

Idag: Sjukhuset för att få provsvaren på det förra besöket hos audionomen.
De har kommit fram till att Milan har en hörselnedsättning på sitt vänstra öra. Det kan bero på de trånga hörselgångarna (växer kanske bort), vätska bakom trumhinnan eller dylikt (går att fixa) men det kan även vara annan permanent orsak. Då kanske man överväger hörapparat senare.
Eftersom han har ett fullt fungerande öra så hör han allt, men han kan ha svårt att uppfatta vartifrån ljudet kommer i bullriga miljöer (dagis, stan, kalas..). Därför är det viktigt att man visar att man pratar med honom genom att tex. titta på honom.

Bjuder på en gammal bild på en ganska nybliven mamma som håller flaskan brutalt. Måste poängtera att Milan fortfarande envisas med att dra huvudet bakåt som på bilden, varesej han sover, äter eller bara är.