söndag 9 maj 2010

28+0

Vill visa att det fortfarande växer och frodas (och att det är jätteskönt att få en bebisfot/hand/rumpa uppköttad mot revbenen)

28+0

Nu går jag alltså in i vecka 29. Jag vaknar på morgonen, ser magen och tänker "när fan hände detta?!" Jag måste ha blinkat!

Jag läser i bonniers stora bok om barn från sena stenåldern:

* "Naveln blir allt plattare när magen växer" HAHAHAHAHAHAHAHA jomentjena, jag ser inte ens mina fötter bara på grund av min väldigt utåtstående navel.
* "Njut av sex" Behöver jag ens kommentera detta?
* "Fortsätt med bäckenbottenövningarna" Va?! Ni har inte ens bett mig börja?
* "Dags att börja tänka på utrustningen till babyn" (vecka 32) Vi är klara för länge sedan...
* "Du kan bli öm i nederkanten av bröstkorgen därför att livmodern trycker uppåt" (vecka 32) Ja, för det har den inte gjort sen vecka 25
* "Nu är det dags att börja köpa mammakläder" (vecka 28) Men mina första mammabyxor fick investeras i vecka 12 och var urväxta i vecka 18.

Vi har varit hos svärföräldrarna hela helgen på "minisemester". Det är härligt att träffa dom och få god mat. På lördagen var vi och åt middag hos Lena och Stefan och diskuterade Facebook.
Jag fick en ny väska av Kim samt två mysdressar av Kenneth (oumbärliga!).

Jag har precis kommit på att vi ska till barnmorskan i morgon. Jag trodde aldrig jag skulle glömma det. Antagligen har man mindre plats för hjärna när man är gravid.