fredag 9 november 2012

9 november 2012

Jag sitter ofta och söker nostalgitrippar och har faktiskt sett det mesta. Musik, leksaker, vardagsföremål, program och reklamblock från 90-talet, jag kan bara inte sluta kolla. Men idag när jag gjorde mitt dagliga surfande på damnlol.com fick jag den ultimata nostalgitrippen:
 
 
 

9 november 2012

Denna dagen har varit kaos.
 
Det börjar med att jag vaknar alldeles dyblöt. Först trodde jag att jag kissat ner mig, men tydligen hade jag skedat med en orörd vällingflaska hela natten. Då var det ju bara att gå upp och försöka städa upp bevisen innan Agnes vaknar.
Sedan har Agnes varit en liten igel hela dagen. Hon har vägrat sova om hon inte fått ligga vid bröstet och varje gång jag försökt lägga ner henne så har hon vaknat och blivit arg.
När jag för en gångs skull lyckats lägga ner henne och hon fortsatt sova beslutade jag mig för att hoppa in i duschen för att återfå någon grad av personlig hygien. Jag hann precis in i duschen och blöta ner håret när hennes larm gick igång igen. Ut ur duschen och torka mig snabbt som tusan. Inte var hon hungrig, inte heller blöt- hon ville bara vara i famnen så där satt vi en liten stund innan jag satte henne i babysittern i badrummet medan jag duschade klart.
Jag hann precis dra undan duschdraperiet när hon började gråta igen så jag tog upp henne i famnen och hon blev nöjd. Mindre nöjd blev jag dock när jag upptäckte att hon skött sin mage rejält- med hälften utanför blöjan och jag hade ett nytt saneringsjobb.
Ordentlig rengöring senare micrade jag för första gången pytt i panna och det smakade värre än sjukhusmat, men ibland är man mindre kräsen.
 
Nu sitter jag och tittar på "Sanningen om Rödluvan" och ammar min lilla morsgris.
 
 
 
En liten stund sov hon iallafall i sin egna säng..