måndag 28 juni 2010

35+1

Bildspam från igår:


Magen ser ut att sprängas när som helst!


Mamma är med och väntar på att fotbollen ska starta!

Själv tar jag mig ett välbehövt fotbad!

Nu börjar snart Tyskland- England spela! Jag hejade på Tyskarna, men trodde faktiskt att England skulle vinna! En jävligt rolig match faktiskt!

35+1

Barnmorskebesöket idag gick utmärkt, känner guldstjärnan fastklistrad i pannan! Idag hade jag en annan barnmorska än den jag brukar då hon börjat på förlossningen. Jag kan säga att jag önskar att jag kommit till den nya tidigare för hon är U-N-D-E-R-B-A-R. Besöket som hos den gamla tog 10 minuter, tog idag tre kvart. Vi babblade på och hade jättekul, inga fördomar här inte!
"Humle och Dumle"- måttet låg på 31 cm (jämfört med 29 cm för tre veckor sedan). Hon kände även att han var näääst intill fixerad, hans huvud var knappt ruckbart. Jag fick också känna hans lilla, lilla huvud och hon sa att han antagligen kommer väga runt 3,5 när han är färdig. Rolig info som vår gamla tråk-barnmorska aldrig skulle bemöda sig med att berätta. Vi fick massor av information om hur han ligger och varför han ligger så osv. Önskar så att Kim kunde varit med, men jag ska försöka återberätta för honom ikväll.

Efter barnmorskan gick jag och mamma och lunchade i oss en nachotallrik och drack öl. Lättöl givetvis, men det var ändå inte poppis hos dom som gick förbi uteserveringen. "Dom där unga föräldrarna!"...