onsdag 19 maj 2010

29+3

I morse var jag pinsam och cyklade vilse på vägen till skolan. Jag vek av en väg för tidigt och hamnade mitt bland massor av fotbollsplaner och en helvetes massa stängsel. Det var bara att cykla tillbaka, göra om och göra rätt. Jag hade bara en lektion idag som varade en halvtimme med gruppredovisning och inlämning av fördjupningsarbete. I morgon blir det prov i samma ämne som fördjupningsarbetet- ekologi.

Efter skolan cyklade jag till statoil för att kolla om pandan var där. De hade inte fått in den och lastbilen vi hyrde var ute och åkte, men de skulle kolla genom den när den kom tillbaka och ringa Kim om de hittade den. Stackars lilla panda. Stackars oss!

Dagens hetta gjorde mig sugen på stranden, men Melle hade ungarna och mamma jobbade (de enda jag var sugen på idag). Det blev att stanna hemma och tillreda picnic som jag tänkte lura ut älskling på när han kommer hem. Det verkar dock som att moder jord inte har samma planer för nu är himlen mörk. Vi får hoppas att strålande sol och grönska hinner tillbaka på en halvtimme annars sätter vi oss på balkongen!

29+3

Idag ska jag till statoil efter skolan och kolla om pandan ligger där.

Saccosäck+ gravid vecka 30+= mindre bra idé.
Saccosäckar, can't live with them, can't live without them..