onsdag 11 augusti 2010

11 augusti 2010

Nu känns det faktiskt lite lättare. Milan har sovit från klockan 16.30 när vi gick ifrån barnmorskan och vaknade först vid 18.30, för att vara vaken någon timme och sedan somna om.

Vad som hände hos barnmorskan? Jo eftersom Milan har en helt underbar barnmorska gick det jättebra (hon har varit på semester ett tag så det har varit en vikarie innan). Jag har lärt mig kolikmassage som han ska få minst två gånger om dagen samt att hon ordinerat laktosfri modersmjölksersättning. Sen vi gick därifrån har han varit from som ett lamm, kan det vara såhär härligt att vara mamma?!

Vi gick till mamma för att möta Magda och av henne fick vi låna två kassar kläder i storlek 56-62. Och pussa på hennes 1åriga son Angelo. Och hon fick ju självklart krama bebisMilan med.
När han växt ur dessa kläderna byter vi igen, hon får tillbaks dessa och vi får nya storlekar. Tack!

Liten trötter i nya kläder.

Eftersom Kim jobbar, som vanligt, så går jag och Milan ensamma till föräldragruppen som startar i morgon. Vi får se hur det blir :)

11 augusti 2010

Idag ska Milan till barnmorskan och mätas och vägas. Jag ska fråga hur vi ska räkna på hur gammal han egentligen är, en fråga som ingen tycks ha svar på. Eftersom han är fem veckor tidig, ska vi då räkna att han är en och en halv månad eller ska vi räkna att han är två veckor?
Jag ska dessutom fråga vad det kan vara han är ledsen för. Han skriker mycket på dagen och natten samt när han äter. Laktosintolerant som pappa? Kan ju bara vara en skrikperiod också..

Efter barnmorskan går vi till mamma där vi ska möta Magda. Vi får låna bebiskläder från när Angelo var liten. Han är ju redan ett år gammal!

Kim jobbar hela dagen, från 9.30- 19.15, stackarn. Ska försöka städa lite hemma tills dess och förhoppningsvis fixa käk. Får se hur det går med unge herr gnällrumpa.. Hoppas verkligen barnmorskan kan hjälpa oss!


Pausar i gråtandet för att titta på blommorna på babysittern

Bärselen funkar! ..en liten stund iallafall