torsdag 12 augusti 2010

12 augusti 2010

Jag har fått frågan igen. Ja, jag har fått den tidigare och varje gång blir jag lika ledsen och besviken. Jag och Kim älskar vårt underbara barn. Jag vet att vi är jättebra föräldrar (jag säger inte världens bästa, för några såna finns inte). Jag känner mig så kränkt som mamma. Så grymt ledsen och kränkt...

"tar ni hand om honom själva"

12 augusti 2010

Min förvirring skapar förvirring. Jag förstår att folk undrar om jag verkligen har alla indianer i kanoten när jag ska fråga min barnmorska om hur gammal min son är! Självklart vet jag hur gammal han är, men eftersom han är prematur behöver jag veta hur utvecklad han är gällande att börja med mat osv. Då behöver jag ju veta om han är 1½ månad eller bara ½. Jag vet nu att jag ska utgå ifrån hans förlossningsdatum och kan börja med smakportioner runt 1 oktober när han är 4 månader.

Halv tolv idag kom Angelica och fick naglarna fixade. Hon hjälpte mig även att diska (guld) och jag passade på att dra över lägenheten med dammsugaren en snabbis.

Föräldragruppen var jättebra!! Ni som läst tidigare inlägg från min graviditet vet att jag inte varit så jätteglad i tidigare föräldragrupper. Vi hade jättetrevligt och det var så skönt att andra också kände samma trötthet som jag. De kände ju självklart samma glädje också! Det här gör vi om!

Senare på eftermiddagen träffade jag och Milan Lana och vi gick till espressohouse och fikade. Lana fick testa på att ha Milan i bärsele när vi gick en runda på stan. På Myrorna frågade en man bakom kassan om vi var syskon och jag undrade om vi var lika. Nä det var vi ju inte, men vi var båda mammor. HAHA han tänkte nog inte på att vi bara hade med oss en bebis som satt på Lanas mage och barnvagnen var full med väskor. Stackars min bebis om han trodde den låg underst...

Jag fick tre nagellack av Lana. Det lila i mitten är läckert!

Köpte två Milanbyxor på Myrorna. 25 kronor styck! Jag gillar de randiga, lite långkalsong-aktiga.