torsdag 17 juni 2010

33+4

Titta, titta! Syrran har skaffat sig en ny blogg, lika bra att följa!

http://ickapeltz.blogspot.com/

33+4

Nu har jag ringt in till förlossningen och eftersom det bara kommit några droppar så verkar det vara lungt. Det känns jätteskönt och jag får panika av mig :)

Nu ska jag bara ta det lungt och i morgon åker vi till Kristianstad, svärmor och svärfar och Kims bror :)

33+4

Vaknade i morse av att min telefon ringde. Den låg i vardagsrummet så jag var ju tvungen att ta mig upp. Jag ställde mig upp gick några meter och då sipprade det till... För tidig vattenavgång? Det var inte så lätt att vara trevlig mot en stackars kille som försöker sälja en prenumeration på Vi Föräldrar samtidigt som jag springer runt med ca en matsked oidentifierbar vätska i trosorna. Sexigt? Mja..
När jag övertygat snubben om att jag verkligen inte skulle köpa 7 nummer av Vi Föräldrar och få en jäättefin blå filt med stjärnor på och lagt på satt jag på toalettstolen och ber Kim komma. Först när jag fått fram att jag trodde vattnet gått orkade han komma och lägger den perfekta kommentaren "säkert att du inte bara kissat på dig". Jag försöker övertyga honom om att det VERKLIGEN är vatten och han ber mig lukta på trosorna om jag är så jäkla säker. Där står jag och luktar på mina trosor (vad fan har det blivit av denna bloggen?!).

Jag ringer Melle två gånger som inte svarar (typiskt) och sen mamma som säger att jag ska ringa in till förlossningen, vilket jag gör. På förlossningen ber dom mig sätta på mig en binda, gå runt lite och sen ringa tillbaka om en timme så ska vi "utvärdera" vad vi hittar i bindan. WTF!? Sagt gjort. Nu sitter jag här och ska snart ränna runt, det är en halvtimme tills jag ska ringa tillbaka. Kim ska till jobbet och kan inte komma ifrån om det inte är superakut för han jobbar med "nya tjejen".

Här sitter jag och hyperventilerar..