måndag 12 juli 2010

12 juli 2010

Melle kom och hjälpte mig med Milan medans jag tvättade. Hon hade med sig prematurkläderna från när Maximilian var liten. Han föddes i vecka 37+.. och var ändå bara 2cm längre än Milan var. Ja, för i vår familj ärver vi av varann :)


Mellemusbus


För hon var ju såå bebbesjuk!

Goaste =)

12 juli 2010

Ringde till bb idag och frågade om jag verkligen skulle komma eftersom han svarat så dåligt på hettan ute, men de tyckte absolut att jag skulle komma. Vikten låg på 2330g jämfört med för två dagar sedan då han vägde 2250g! Nu är han snart ikapp sin födelsevikt som var 2370! Han har dessutom börjat äta 50 ml ersättning som standard och igårkväll även 60 ml, jämfört med tidigare 40 ml. När han föddes åt han 5ml..

Däremot var vi hos en barnaudionom idag och där fick vi mindre positivt besked.. Hans vänstra öra ger inte utslag på testerna så vi ska bli kallade till en special, special öronläkare som förhoppningsvis kommer fram till att det bara är en för trång hörselgång för testerna. Kanske kan det även fortfarande vara fosterfett/vatten. Vi har iallafall det högra örat till godo! Han är så fin, sonen <3