onsdag 16 februari 2011

16 februari 2011

Hur det gick hos audionomen idag? Jotack.

Efter att ha gnatat upp för hela sjukhusbacken, dunkade det rejält i vaderna! Snubblade genomsvett in på öron-näsa och halskliniken en halvtimme för tidigt. Milan charmade alla i väntrummet och vinkade till en liten flicka som var väldigt ledsen. Hon blev glad.

När vi väl kom in lades Milan på en kall och hård brits där en sköterska höll fast honom och en läkare pillade honom i örat. Vad jag gjorde? Jag stod och försökte distrahera liten, vilket gick bra tills läkaren tog fram någon slags tanläkarsug och började suga bort vax ur hans lilla öra. Det gör ont i hjärtat när ens barn skriker av obehag och smärta, men till slut fick han komma upp i mammas famn.
Läkaren konstaterade bara att Milan har en trång hörselgång. Vi får en ny kallelse.
Jaha? Och nu då?

Vi kommer i vilket fall sätta Milan i dagiskö. Märker förskolelärarna (som kommer bli informerade om läget) att han verkar ha problem med hörseln i en så stor dagisgrupp, får vi ta det då.

Jag söker ett deltidsjobb.

16 februari 2011

Idag är det redan den 16 februari. Detta innebär att Milan ska till audionomen för en ny dom. Jag hoppas jag tappar några mammakilon i sjukhusbacken iallafall!