måndag 28 mars 2011

28 mars 2011

Glöm det jag sa. Vi hade en "liten" kräkincident...

28 mars 2011

Milan hälsar att han mår bättre!
Vätskeersättningen tycker han inte är någon höjdare, så jag följde sjuksköterskans råd att blanda med lite saft. Det tyckte han var riktigt gott och nu ligger han och babblar med febertermometern. Rumpan har han bar, för efter 2 dagar med diarre har den blivit riktigt röd!

En liten som kommer få borsta tanden extra noga ikväll!

28 mars 2011

Igår blev Milan sjuk. Han fick 40 graders feber och kräkte upp en hel flaska välling (jag befriar er från en bild). Han har sovit jättedåligt hela natten och varit väldigt slö. I förmiddes ringde jag sjukvårdsrådgivningen som tyckte att vi skulle till akuten eftersom han antagligen hade vätskebrist. Jag hade försökt få i honom vatten, men hon sa att det bara gick rätt igenom och att vätskeersättning ska det vara!

Han bara låg i soffan och tittade på mig. Jag försökte så försiktigt jag kunde ta på honom jacka och mössa, men man märkte att han hade ont i hela kroppen.
På sjukhuset hamnade vi kvickt som attan i ett isolerat infektionsrum. Där fick han ipren och jag fick försöka muta i honom några droppar med vätskeersättning var 5:e minut. Han fortsatte att vara slö och febern gick inte ner.

Han blev utskriven iallafall och jag ska fortsätta peta i honom vätskeersättning.
Vi mötte Kim som skulle till ortopeden och när vi tog en liten lunch piggnade Milan till och ville leka litegrann!

Nu ligger han och sover i vagnen. Det får han gärna göra för det blev inte mycket av den varan inatt.