söndag 6 juni 2010

32+0

Glömde säga att i helgen ska vi antagligen ta lite proffsigare bilder på oss och magen. Den har sjunkt så mycket så det gäller att passa på innan den ser ut som en tomtesäck.. (storksäck?)

32+0

Igår åkte Kim till Åhus för att hälsa på mamsen, papsen och lillebror! Han skulle komma hem först i morgon, måndag, men bestämde sig till min lycka att komma hem redan ikväll! Tidigare igår var vi på Ge-kås med Lana och Denni och handlade lampor för hela slanten! Nu har vi äntligen ljus i vårt hus! Det enda som fattas i vardagsrummet är en matta, men det hittar vi snart. De hade tydligen rea på Falckens...

Idag har jag bara pyntat och varit med mamma och Tomtom. Har fått hjälp av Tomtom att hänga upp och koppla taklamporna i vardagsrummet. Det behövdes tydligen mer grejer för att kökslamporna ska fungera så de får vänta till i början av veckan.
Mli och Christian var här tidigt som skam i morse (10.00!) och lagade spjälsängen som det saknades en skena till för att kunna fälla. Nu börjar hemmet kännas komplett.
Balkongen blir vår inflyttningspresent av mamma. Hon ska köpa ny trall och fylla med blommor!