torsdag 6 september 2012

6 september 2012

Min halsbränna är grym!

Milan sover en djup middagsnap så innan jag sätter igång med maten, risbullar, så passar jag på att publicera Milans ordbok!

Mamma
Pappa
Mormor
Farfar "fafa"
Hund, Vooooov
Miaaaao (jamar)
Kuaakuaa (ankljud)
Baaahaha (Fårljud)
Bil, bilar
Buss
Nanna
Blöja
Bajs
Där
Bebis
Vagn (agn)
Usch
Mer
Milan (Mian)
Slut
Bok
Sko


Ibland sätter han ihop två ord, tex. Mamma nanna (i samband med denna meningen brukar han ofta ge mig snutten och trycka in nappen i min mun..). Tyvärr kacklar han mest till mig, Kim och mamma. Även när han tror han är sjäv brukar munnen gå i ett.
Men denna unge förstår näst intill allt man säger till honom, säger man byta blöja så springer han och hämtar en blöja =)

Tänkte testa med lite potträning efter flytt?

6 september 2012



 Nu är jag ledig i fyra dagar från den praktik i ett förskolekök jag börjat på. Trots mindre smickrande arbetskläder trivs jag jättebra och har jättekul med min handledare (som f.ö påminner mig varje kvart om att vila och äta ordentligt under graviditeten).

Igår gick jag in i vecka 31 (30+0), men mycket till mage har jag inte. Det börjar bli på gränsen att jag inte kan ha min vinterjacka längre, men annars har jag mina vanliga kläder (jeans med en gummisnodd som knäppning). Hade någon sagt till mig när jag var gravid med Milan att jag skulle ha mina vanliga kläder i vecka 31 nästa graviditet hade jag nog skrattat bort det. Då var jag liksom tvungen att casha in de första mammabyxorna i vecka 12, och växt ur dem bara några veckor senare.... Följande bilder ger ingen direkt rättvisa.


                 Vecka 31 med Milan                     Vecka 31 med Bebis nr. 2


Just nu laddar jag inför flytt från mina 20m2 till en tvåa på 65m2. Detta kommer äga rum den 1 oktober. Om jag längtar? Jag säger såhär; det ska bli jävligt skönt att kunna göra sig en nattamacka utan att behöva klä på sig, att slippa snubbla på den plötsligt gigantiska syskonvagnen och att slippa väcka Milan varje gång min telefon ringer.