lördag 10 juli 2010

10 juli 2010

ja justdet... här kan man klicka

10 juli 2010

Besöket på sjukhuset idag gick jättebra! Milan har gått upp 30 gram och har han fortsatt gå upp i vikt på måndag skickas vi vidare till BVC. Det känns så bra! Fantastiskt! På måndag ska vi även till hörselvården och träffa en barnaudionom.. Hoppas, hoppas på bra nyheter därifrån också.

Eftersom Milans navelsträng hade trillat av i morse ska han få bada lite ikväll när pappa kommit hem. Navelsträngen har varit på väg att trilla länge och liksom "hängt i en tråd", så vi har inte vågat bada honom. Hoppas han fortfarande tycker det är lika härligt som han tyckte på BB.

Jag satte in en "besöksräknare" på bloggen sent igår (till höger). Jag blev jätteglad när den plockat på upp till 25 när jag kom in (26 med mig). Superroligt!

9 juli 2010

En tripp till Helsingborg för att hälsa på Kims mormor Maj-britt och Sara stod på "att göra"-listan.

Hemma hos Maj-britt åt vi frukost och tjabbade.Hon kelade och matade Milan som också fick ett par hemmastickade byxor som matchar de hemmastickade koftan och skorna (som du ser här) och en stor vit nallebjörn!
Hemma hos Sara åt vi muffins och pratade om förlossningen (såklart). Wilda hade blivit en riktigt stor flicka om man jämför med Milan som nästan var hälften så lång! Det blev många härliga bilder, några finns att se här. Och andra här:
Wilda :)

Lilla skatt...


raraste bilden


Milan fick en jättesöt body i strl. 50 och som liksom alla hans andra kläder hamnar i högen "passar om några månader..."


Efter besöken åkte vi inom IKEA och köpte en matta till vardagsrummet som vi sett ut. självklart kom vi hem med lite annat krafs också eftersom de hade "cirkusrea". Vi kom även ihåg att köpa en ny tallrik eftersom en gått sönder...