söndag 18 november 2012

19 november 2012

Häromdagen fick jag brev från Försäkringskassan. "Hjälp", tänkte jag eftersom man aldrig vet vad de kan tänkas vilja. Oftast kontaktar de mig när de vill ha komplettering av papper eller bara jävlas med mig (de känner doften av mitt svett varje gång jag inte förstår mig på papper, vilket är typ alltid). Denna gången ville de informera mig om att jag från och med denna månaden kommer få två barnbidrag samt flerbarnstillägg! Jag tackar allra ödmjukast, speciellt eftersom jag lagt min budget för ett halvt barnbidrag (Milans papi får andra halvan för honom).

Och så började jag planera hur jag ska sätta sprätt på dessa pengarna. Först och främst är det storhandling på gång. Någon julklapp till mina ungar. Agnes behöver en overall. Jag behöver vinterskor. En tatuering (till mig)hade inte varit fel. En ny tv som faktiskt har en fjärrkontroll. En resa. Ett nytt kök. Eller varför inte köpa nya möbler till lägenheten.

Mja, det där med att vara realistisk är inte min grej. Vi börjar med storhandlingen iallafall. Sen var det ju det där som Charlie och Mattias alltid tjatar om.... b-buffert.........

18 november 2012

 Idag har Milan åkt till sin papi och det är väldigt, väldigt tyst här. Jag har passat på att ta ett bad och kryper snart ner i sängen. I morgon sticker jag och Agnes till BVC för vägning och efter det kommer Bella för att checka läget. Jag slänger in lite bilder när jag ändå håller på!

                Pepparkaks-ballerina?           Mormor myser med godingarna

Långbad!