söndag 4 juli 2010

4 juli 2010

Nu har vi mysammat klart och det är dags att gå och lägga sig. Milan har legat och luftat rödrumpan ett tag och det blir nog en lång stund i morgon också.


Mysdress från Lena, Stefan, Rasmus och Frida! Kort från Milans farmor, farfar och farbror.


Kort från Rasmus, Frida, Stefan och Lena!


Underbarast

4 juli 2010

Nu är sommarmamma officiellt en bebisblogg! Graviditetstickers har bytts ut mot en Prematurticker


Första natten/dagen hemma

Mjovars, hans alarm är det minsann inget fel på! Klockan fem drog det igång och ville inte sluta. Kim hittade en jätteliten röd rumpa under den gigantiska blöjan. Vi tog ett stort badlakan och så fick han ligga med rumpan bar natten ut. Operation glad rumpa gjorde susen men idag åkte vi ändå till apoteket och köpte Bepanthen.

Idag kom även Milans farmor, farfar och farbror Tom från Kristianstad för att hälsa på. De stannade bara en timme på fika och det blev alldeles lagom. Mamma, pappa och liten somnar som stockar på sängen och missar att tvättiden gått ut. Jag skrev en lapp och bad om ursäkt, än har vi inte fått några hot. Men det kommer väl när Milans alarm går igång igen.

I morgon ska vi till barnläkaren för lite nya tester. Hörseltestet hade inte gett utslag sist (inget att ora sig för, förhoppningsvis fosterfett på flimmerhåren) så de ska ta en koll igen. Väga och se så han går upp samt göra gulsot test, igen. Han är lite smågul men det behöver inte tyda på att han har gulsot. Två tidigare tester har visat att han inte har det. Han är ju faktiskt halvasiat också.


Han får luft, tro det eller ej...