fredag 30 juli 2010

30 juli 2010

Idag har jag träffat Anton, en vän från Borlänge. Han skulle tydligen till Halmstad så vi passade på att ses. Tyvärr blev det bara en kort stund då mammas kusin Katarina och hennes kille var och hälsade på i Halmstad dom med. Lena och Lasse var självklart också med. Och så Thedde förstås.

Bildbomb:
Redo att möta regnet. Urgullig i tröjan gammelmormor Majbritt stickat!

"Kusin" Katarina kelar Milan för första gången. Sist vi träffades var jag nygravid. (Moster Lena i bakgrunden)

Thedde aka. "Pissenisse" har fått på sig en blöja...


Köpte nya nappar igår, ja de har ju en tendens att försvinna. Milan är moster Emilies sötnos med ekologiska citroner/limes på nappen =)

"Grattis på 1-månadersdagen! önskar farfar, farmor och farbror Tom"
Lilleplutt kommer bli fin i sin nya Lego-tröja- när han växt i den... ;)

29 juli 2010

Fullt ös hela dagen med start på barnavårdscentralen. Milan väger nu 3290g (2855g, 22 juli) och är hela 50 cm lång (49 cm, 22 juli). Han har även börjat få lite hull på kinderna =) Han har dessutom börjat med sina d- droppar (f.d ad-droppar tills de kom på att a-vitaminen var överflödig.)

Vid lunch kom Emilie och Angelica. Emilie skulle passa Milan medan jag sprang ner med tvätten och sen ringde Angelica och frågade om jag kunde göra hennes naglar. Vi umgicks hela dagen och tyvärr skulle Angelica jobba senare men jag och Emilie gick till mamma för att senare gå till Marinfestivalen. Vi hade planerat att titta på Melissa Horn som skulle spela klockan 18.30 men när vi klockan 18 ringde efter en familjepizza skulle det ta tre kvart. När pizzan väl kommit satt vi och knaprade på den istället. Det blev ingen Melissa Horn.

Lena och Lasse campade med husvagnen på Beijer- byggvaror (Lasse har kontakter) som ligger tio meter bakom tivolit. När regnet lade in över festivalen satte vi oss i husvagnen och mös.

Moster och systerson myser

Syrrans nya naglar (klicka för förstoring)

Passade på att komplettera mina naglar med lite glitter och dekor. (Klicka för förstoring)