torsdag 15 juli 2010

15 juli 2010

Idag har jag och Milan varit i Åled hela dagen, på systrarna Wallfors kreativa sommarloppis! Det gällde ju att passa på för på söndag stänger dom! Klicka på länken för lite mer information. Att poängtera för vänner och andra som läser min blogg så är Eva min mamma och Lena min moster. Det är så roligt att gå där inne då allt är så fint och det gör ingenting om (när) man hittar något man vill ha för det är billigt!!

Kom hem med en present till Kim från loppisen!

Det är nu man skulle haft systemkameran.. en av specialiteterna på loppisen är blomsterarrangemang. Allt säljs till en väldigt billig peng.

15 juli 2010

Två veckor ung..

BVC-besök imorse klockan 9! Milan väger nu 2415 g (tre dagar sedan: 2330 g) och är 48 cm lång (två veckor sedan: 45 cm lång). Han börjar minsann bli en stor pojke! Undrar hur många gånger jag kommer säga det...

Idag regnar och åskar det. På lunchen kommer Kim hem för att köra mig och Milan till Åled så vi får lite socialisation. Jag har lagat matlådor till honom =)

Lyckades även ropa hem hänglebyxorna till Milan för 13 kronor! Söta men ändå inte alltför tjejiga. Å andra sidan har han ingen klädsmak än =)